IMG_0094.jpg

Jospa laskisi levolle ja hetkeen rauhaisaan nukahtais ? Olo sohvalla peiton alla mukavaa ois. Avata silmät unelmiin, katsoa Universumiin turkoosiin. Tähdet välkkyvät sinistä ja kultaa. Galaksit pyörivät hiljalleen, mutt’ sinä paikoillaan vain oot. Maailma ei pyöri enää ollenkaan, se hiljaa kelluu jossakin vaan.

Nyt aika on hiljaisuuden ja tämä tuudittaa sinut sikeään uneen. Arjen aatokset jää nyt kaukaisuuteen. Taivaanranta violettina siintää, päällä sen vaaleanpunaista hennosti hehkuvaa, kuin aamunsarastuksessa talvisen maan. Tähdet vihreinä tuikkivat allasi sun. Aurinko idästä ja lännestä kauniisti kurkistaa, säteet pehmeästi ympärilles kultaisina piirtyy.

Kiireen aika on toinen, mutt’ nyt aika on levon ja unen. Sielusi puhkeaa keltaiseen kukkaan. Enkeli vierelläsi sinua katsoo ja kääntää kasvonsa aurinkoon. Auringon säteet sielusi taivaisiin nostaa; säteitä pitkin sinä ylöspäin riennät, sillä riemua ei sisällään pitää voi, kun jälleen pääsee paikkaan kauneimpaan, luo ystävien ja rakkaiden!

Universumi kauneimmat maisemat lapsillensa näyttää ja luo taianomaisen tunteen sieluun jokaisen. Mahdollisuudet rajattomat edessäsi odottaa. Ota askel, ota kaksi, hypähdä eteen, sivulle ja taakse. Kaikki portit ovat avoinna sun, kultaa kimaltelee eteesi porteista noista. Valkoinen kyyhkynen matkaasi ohjaa, koira uskollinen ei jätä sinua koskaan.

Kun heräät unesta tuosta, niin virkeäksi olosi tunnet ja ideoita raikkaita mieleesi tulvii. Uusi päivä kirkas kuin taivas,  sielusi on kuin uusi. Nyt on aika nousta ja lähteä askareita monia tekemään, sillä energiaa tulvii sisääsi sun, ett’ kaikki helpolta vihdoinkin tuntuu!