IMG_4648.jpg

Katselen kaukaisuuteen merenrantaa. Meri tyynenä liplattaa, aalto hieman rantaan tyrskähtää. Sinisenvihreänä meri eteeni avautuu, jotenkin outo tunnelma kuitenkin on. Kun tarkempaan silmilläni kaukaisuuteen katselen, niin horisontti kääntyy pystysuoraan, osoittaen suoraan taivaaseen. Kaikki kääntynyt on pystysuoraan, horisontti kummalta näyttää.

Hetken päästä kaikki alaspäin valahtaa, meren päälle ranta lysähtää. Jotenkin epätavalliselta tuntuu ja ajattelen, onko kaikki kuitenkaan hyvin päin ?

Pilvenhattarakerros päällä horisontin, raketti ylväänä taivaaseen osoittaa. Lähtölaskenta jo aloitettu on, mutt’ minne ihmeeseen raketti laukaistaan, miksi ja minne päin oikeastaan halutaan ?

Jotenkin murheelliselta kaikki näyttää. Jotakin pahasti pielessä lie ? Maapallo ei hyvin kai voi.

Nyt hihat ylös kääritään ja talkoisiin ryhdytään ! Tietoa joka paikka täynnä on, kun vain sitä löytää haluaa. Pienet teot suuren ihmisen, suuret teot pienten ihmisten ! Maailman voi pelastaa, kunhan vain jokainen sen eteen hieman uurastaa. Ajatukset oikeaan uomaan laitetaan, valinnat sen mukaan valitaan, että se luonnon tilaa parantaa. Avaruuden asukkaat, enkelit muut hyvät neuvot antaa, välillä tietokoneesta, lehdistä tietoa viisaasti tutkaillaan.

Puhdas luonto, raikas planeetta, ajatukset valoisat meille tien näyttää ja matka iloisesti jatkua saa !