IMG_2981.jpg

Istu hetkeksi alas. Ota rento, vapaa asento, jossa sinun on mukava olla. Voit halutessasi laittaa pienen kynttilän palamaan pöydällesi. Kynttilän liekissä on Universumin sielu ilahduttamassa maan päällä kulkijaa.

Hiljenny, annan mielesi tasaantua. Katso rauhassa eteesi, vaikka ikkunasta ulos tai kohti edessäsi hiljalleen lepattavaa kynttilän liekkiä. Eteesi saattaa avautua näkymä Universumiin: kirkkaita valosäteitä, eri värisiä valonsädeviuhkoja, eteerisiä kauniin värisiä planeettoja, valoa, kirkkautta, raikasta ilmanalaa, jota on helppo ja vaivaton hengittää. Saatat tuntea raikkaiden, puhtaiden energioiden kosketuksen, Universumin tuulahduksen sielussasi ja myöskin kehossasi. Anna sielusi olla Universumin hiljaisuudessa; kaikki on hyvin.

Jos mielesi tekee, niin anna puhtaiden, kirkkaiden Universumin energioiden virrata kauttasi, säteinä tai viuhkamaisesti, ylöspäin Universumin ääriin tai vaikkapa alaspäin maaplaneettamme hyväksi. Riippuen meditaatiohetkesi todellisesta sijainnista Universumissa, maaplaneettamme sijainti saattaa olla missä suunnassa hyvänsä. Voit antaa hellien, raikkaiden energioiden virrata itsestäsi ylöspäin, kauas Universumin tuolle puolen tai vaikkapa samanaikaisesti eri suuntiin: alas, ylös, sivuille, eteen tai vaikkapa taakse. Universumissa työskennellessä hyvien eheyttävien energioiden kanssa ei kalkkeutuneita rajoitteita tunneta; anna sielusi viisauden ohjata meditaatiohetkeäsi vapaasti, sillä uusia meditaatiotekniikoita, energioiden välittämistapoja oppii läpi elämän. Universumin tietotaito, tekniikat ovat rajattomat; vain mielemme voi rajoittaa sielua, ja siksi on hyvä antaa sielulle täydellinen vapaus toimia Universumin hyväksi. Olkaamme siis avoimia kaikelle, mitä Universumi meille lahjana antaa ja mitä se meille haluaa opettaa. Me kaikki olemme Universumin oppipoikia ja –tyttöjä läpi pitkän elämämme ja siitä vielä kauniisti eteenpäin Universumin loppuun asti. Matka Universumissa ja sen hyväksi on loppumaton, jännittävä ja kiehtova täynnä kauneutta ja loputtomia mahdollisuuksia.

Voit myös antaa Universumin valon kirkastaa itsesi ja sielusi. Toisaalta voit myös samanaikaisesti antaa valon energioiden virrata itsestäsi Universumiin ja toisinpäin. Kaikki on mahdollista. Anna vain sielusi olla vapaa äläkä anna mielesi rajoittaa sieluasi ja sen loputtomia mahdollisuuksia. Voit myös paikantaa itsesi samanaikaisesti kahteen eri paikkaan Universumissa  ja toimia siten kahdelta eri ulottuvuudelta. Sekin on mahdollista. Meditaatiohetket ovat rajattoman yksilöllisiä, sillä jokainen sielu saa suoraan Universumin kautta omat yksilölliset neuvot ja vinkit, miten kulloinkin on hyvä toimia. Ole siis avoin, anna sielusi lentää ja tarjota itsellesi Universumin rajattomat mahdollisuudet !

Toisinaan, ihmisen lyhyen, mutta toisaalta niin pitkän elämän aikana voi kulua pitkiäkin aikoja, jolloin meditaatiohetket noudattelevat samoja ratoja. Voi olla, että vuosikaudet näkymä on vaikkapa Universumin kirkkaus, energiat ovat puhtaan raikkaat, mutta näkymä ja tuntuma on aina samanlainen. Ei syytä huoleen. Voi olla, että kymmenen vuoden päästä aivan yht’äkkiä alkaa tapahtua: saatat sielusi silmin alkaa nähdä avaruuden, Universumin eri toimijoita, eri tyyppisiä energiavaloja ja –säteitä, energiat saattavat muuttua toisen tyyppiseksi, maisemat vaihtuvat, opit uusia tekniikoita.  Voi olla, että jokainen meditaatiohetkesi muuttuu jännittäväksi, täynnä kiinnostavia yksityiskohtia taikka erilaisia kokonaisuuksia sisältäväiksi; Universumi ja sen hyväksi toimiminen on seikkailu, Universumin seikkalu, joka ei lopu koskaan. Jos tapaat meditaatiohetkilläsi erilaisia avaruuden toimijoita, niin ei syytä huoleen, sillä he kaikki ovat samalla asialla kuin sinäkin: he toimivat Universumissa ja Universumin hyväksi.  Kaikki on hyvin. Yhteistyönkin mahdollisuudet ovat rajattomat, joten ole avoin, anna sielusi johdattaa itseäsi, anna Universumin johdattaa sieluasi !