IMG_4993.jpg

Suoraan lähden taivaan lentoon. Pilvet valkoiset taakseni jää. Niitä yläilmoista vähän vilkaisen. Sinisenä taivas ympärilläni hehkuu, valonsäteet auringon tietäni näyttää. Vauhdikkaasti taivaalla etenen, nyt jo avaruusalukset pienet vierelläni lentää. Yhdessä matkaamme kaukaisimpaan avaruuteen, paikkaan, missä rauhassa olla saa.

Kurvaamme ohi planeetan viereisen, vielä hiukan matkaamme ylöspäin, nyt perillä paikkaan salaiseen laskeudun. Enkelit jo meitä odottaa, avaruuden asukkaat aluksistaan kömpii; sininen ja vaaleanpunainen meitä kauniisti ympäröi. Taivas taaempana hennon oranssina hohtaa, Universumin aurinko edessämme lempeästi loistaa.

Jälleennäkemisen riemu paikan salaisen nyt täyttää; iloa, naurua ympärillä raikaa. Niin ihanaa on tavata ystävät ikuiset jälkeen pitkän tauon. Sydän pamppailee riemusta, ilosta jälleennäkemisen!

Nyt aika hiljainen jo koittaa. Istumme kehään, jotta toisemme näemme. Hiljaisuus kietoutuu syliin avaruuden. Katsomme toisiamme silmiin, tärkeä hetki meneillään on. Mieleeni tuon tapahtumia maan, tapahtumia, joita itse kokenut ja nänyt oon. Kuin filmistä katsellen, ystävät avaruuden sekä enkelit maan näkevät sen mitä mielessäni on. Kaiken nämä viisaat ystäväni ymmärtävät, oikein asiat paikoilleen saa. Ei tarvitse kerrata filmiä toiseen kertaan, heti kaiken oikein hoksaavat.

Ei väärin voi viesti taivaassa mennä, kun kavereina enkelit maan, jotka ihmiset kuin taskunsa tuntevat. Ei väärin voi viesti taivaassa mennä, kun kavereina avaruuden asukkaat valppaat ja viisaat, jotka avaruuden metkut ja salat tietävät ja tuntevat; kaverit, joille avaruuden elementti kotoisa on kuin kaloille vesi.

Viestit äänetönnä toisillemme kulkee, vuoroin ajatuksia, ehdotuksia mainioita toisillemme jaamme. Tarkoitus on maailmaa parantaa, auttaa ihmisiä maan. Avaruuden asukkaat, enkelit pienet ymmärtävät mihin kohtaan säteet auringon pitää johdattaa. Jokaiselle eheyttäviä säteitä auringon riittää, pulaa kultaisista säteistä Universumin ei koskaan oo. Ne suunnataan paikkoihin oikeisiin, sillä sydämen ääni vilpitön, toive hentoinen, joka lähetetty ilmoille avaruuden ei katoa koskaan, se aina oikean paikan tavoittaa, osaajat parhaimmat taivaan tavoittaa.

Maapalloa vähän kierrämme asentoon parempaan, jotta säteet kultaiset, keltaiset, myös toinen puoli nähdä saa. Jätän ystävät enkelit ihanat, avaruuden asukkaat viisaimmat keskenänsä asioita pohtimaan, aika minun lähteä kotiin on.

Tiedän, että asiat kohdallaan ovat, kaikki hiljalleen paremmaksi muuttuu. Toivoa älä koskaan heitä, sydämen ääni hiljainen oikean paikan tavoittaa, enkelit ja muut, usko minua, kaikki kääntyy lopulta hyvin päin !