IMG_6328%202.jpg

On aika antaa anteeksi. Onko anteeksiannon aika jo koittanut ?

Joskus pahaa tapahtuu päällä maan. Joku pahaa toiselle tekee, murtaa sydämen syyttömän, levittää tarinoita kummia toisesta, jotka pidä paikkansa ei. Joku kenties laittanut on hyvän sijasta pahan kiertämään ?

Mieli murtuu, ilo hiljalleen katkeruudeksi muuttua saattaa. Viha pyrkii sydämeen syyttömään, kaikki harmaaksi muuttuu; vaikeaa on jaksaa, jos syyttömänä kärsiä saa.

Mutta muista, että monta kertaa on käynyt niin, että väärinkäsitys onkin takana harmaan tuhnun ja sateen.

Emme koskaan saa kostaa, pahaa toiselle tehdä. Tämä on oikea tapa elää. Noudattamalla ohjeita Jeesuksen, rakkaus poistu ei koskaan luotamme, vaikka kuinka vaikeaa ois.

Jos pahaa tapahtuu, mieli mustuu, voimme ikuisuuden katkeruutta kantaa. Tuplasti kärsiä saamme, jos vihaa loputtomiin mukanamme kannamme. Kateruus aina vaan yhä painavampi taakka kantaa on.

Milloin aika anteeksi on antaa ? Joskus kuluu vuosikymmen, toinenkin, joskus aamun valjetessa päivään toiseen anteeksiannon aika on. Ei kannata anteeksi antaa, jos tosissaan siihen vielä pysty ei.

Kun tulee taivaasta merkki hentoinen, ett’ aika oikea on, ryhdy toimeen heti, älä turhaan viivyttele, sillä nyt aika oikea on.

Huomaat, kuinka sielusi saa tilaa uutta; vapaasti virtaa rakkaus, rauha sisimpääsi.

Höyhen valkoinen taivaasta keinahdellen eteesi putoaa merkiksi, ett’ oikein tehnyt oot.