IMG_0662%20blogiin.jpg

Elämä kuin virkattu tilkkutäkki. Tehty langoista uusista ja myöskin vanhoista. Värejä erilaisia, myöskin mukana samoja. Minkä muotoinen täkistä tulee, se yllätys on.

Asemoin itseni hyvään paikkaan avaruuden keskiöön. Universumin aurinko takanani paistaa. Valo auringon heijastuu läpi planeettojen eri väristen, niin kuulaana planeetat loistaa, kuin lyhdyn valolla valaistu ois. Vaaleanpunaisena, keltaisena, valkoisena hohtaa, tumman vihreä galaksi ohitseni pyörii, viininpunaisena pilvet yläpuolella sen.

Värikäs täkki kevyesti ilmoilla lentää, avaruuden tuuli sitä pyörittää ja siihen hellästi puhaltaa. Täkki sieluani kuvastaa, tallella myöskin kaikki kokemukset ja muistot maallisen elämän.

Kun auringon säteet valaisevat täkin, värit puhkeavat kukkaan ja elämän ilo niistä loistaa. Kun yön pimeys täkkini peittoaa, vaipuvat värit uneen sikeään.

Planeetat pyörivät ympärillä auringon. Auringon valo eri suunnista paistaa ja peiton värit saa hehkumaan. Tuulee kepeästi läpi rei’istä pienistä, jotka elämää on tulvillaan.

Sielu puhdas, hento ja kaunis ammentaa eri väreistä iloa ja energiaa. Kirkas, heleä tai tumma, kultainen, kirjava, valkoinen, elämä on monivärinen !