IMG_0646.jpg

Turkoosilla taivaalla pieni lintunen lentää ja kutsuu luokseen enkelin. Nämä istuvat oksalle puun ja alkavat toisilleen supattaa. He viestivät silmillänsä, puhuvat puhetta toisillensa.

”Kas, uusi vuosi maan kohta vaihtuu toiseen. Ihmiset toivovat kaikkea hyvää, nyt pitäisi jotakin tehdä ?”

No, pohtii pieni lintunen. ”Jos taivaalle toiveemme heitämme ja apua enkeleiltä pyydämme, voisimme yhdessä kaikille ihmisille kynttilän taivaalle sytyttää, jott’ jokaisella oma paikka ois, minne sydämensä lähettää, kun kaipaa lohtua ja ystävää ?”.

Poika heilansa kanssa ulkona pakkasella seisoo. He kääntävät katseensa ylös tummaan taivaaseen. Ei pilviä näy, vain tummalla taivaalla kuu pyöreänä loistaa, mutt’ kun silmiänsä vähän enemmän siristää, huomaavat nuo, ett’ kaksi tähteä taivaalla väreilee. Ne loistavat kauniisti, niin hellästi nuo, ett’ poika heilansa kanssa paikoillensa jää seisomaan. ”Kuin kynttilänliekit meille taivaalla loistais ja rakkautta meille tois ?”.

Aika jähmettyy, kuuluu vain pakkasen paukku ja hiljaisuus. Silmät ihan vetistyy noiden, kun kuulevat taivaalta hiljaisen äänen ”rakkauden enkelit kynttilät taivaalle taikoi ja tähdiksi ne muuttui. Kas, teidät luotu on kai yhteen ja rakkauden polut teidän sielunne tähtiin johtaa. Onnea, onnea vain, lapset pienet, kohta vuosi jo vaihtuu.”.

He katsovat toisiansa silmiin, kuin tähdet kaukaiset olisivat löytäneet sinne, missä salaisuudet säilyy, missä totuus ja rakkaus toisensa kohtaa; tämä on rakkaus kahden ihmisen !

Toivotan onnea ja kaikkea hyvää vuodelle 2018 !