Koira%20ketunva%CC%88rinen.jpg

Kas, oma lemmikkinihän se siinä ! Rakas avaruuden oppaani !

Kissat, koirat ja muut lemmikit saattavat hyvinkin olla aktiivisia avaruuden toimijoita ja hyviä sellaisia. Koiran silmistä tuikahtaa kaukainen tähtönen, vihreänsiniset avaruuden pyörteet tuulahduttavat lemmikin tuuheaa turkkia. Vinkeä lemmikin katse kohti avaruutta saa aikaan sädehtivän linkin ylös taivaisiin. Lemmikki tuo viestit moninaiset avaruuden, omalle isännälleen taikka emännälleen.

Amerikan intiaanien vanhassa uskonnossa koiria pidetään kodin suojelijana, sillä niiden uskotaan pitävän pahat henget poissa. Itse en tiedä pahoista hengistä, mutta olen oppinut, että lemmikkimme saattavat ohjata, opastaa meitä avaruuden poluilla sekä samanaikaisesti auttaa meitä Universumissa tehtävissä töissämme.

Eläimillä on omanlaisensa viestimismenetelmät, omanlaisensa tapa tulkita, havaita, suunnata avaruudessa matkatessaan ja ne auttavat mieluusti rakkaita perheenjäseniään Universumin koukeroisimmissakin taipaleissa.  Lemmikit tuntevat Universumin, pystyvät hämmästyttävän hyvin toimimaan erilaisimpienkin avaruuden toimijoiden kanssa sekä niin ikään pystyvät ihmissielua paljon loisteliaammin muodostamaan yhteistyöverkostoja eri eläinkuntaan kuuluvien avaruussielujen kanssa. Kissakunta ei avaruudessa ole lintujen vaaraksi vaan iloksi ja niin päin.  Lemmikkimme ovat uskollisia isännilleen, ikuisia, hyväntahtoisia palvelijoita, jotka tuntosarvet kohollaan suuntailevat Universumin sopukoissa vaivattomasti, tuulen nopeudella kiitäen ja palaavat aina isäntiensä luokse tuoden mukanaan uusimmat viestit nuo avaruuden, Universumin. 

Jos on tarve avaruuden retkillä päästä alueelle ennestään tuntemattomaan, niin rakas lemmikkisi voi hyvin toimia oppaanasi. Voit huoleti seurata lemmikkisi perässä ja olla varma, että pääset juuri oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan. Lemmikkisi ympärillä sädehtii kehä kauneimpia avaruuden värienergioita, Universumin kultaa ja niin tuttuun tapaan se tallustelee taikka viilettää avaruuden pilviharsojen lävitse, että tiedät tasan olevasi hyvässä huomassa.

Kas, kiitä rakasta lemmikkiäsi yhteisistä avaruuden, Universumin hetkistä, retkistä noista, jotka niin yhdistävät teidät kauniiksi kokonaisuudeksi, sinä ja lemmikkisi !