Perhonen%20blogiin.jpg

Perhosen keltaiset siivet avoinna on. Auringonvalo kirkas niistä taivaaseen heijastuu. Perhonen sulkee ja avaa sipiänsä suuria, sitten lähtee ilmoille lentoon. Kultaiset energialinjat siivistä ylöspäin taivaaseen kiirii, aurinko kirkkaana paistaa.

Perhonen avaruudessa lentää. Taivas vihreänä loistaa, keltaiset siivet yhä vain ilmaa lyö. Energialinjat heiluvat puolelle ja toiselle, taivas jo lilaksi muuttuu.

Mitä avaruuden asukkaat taivaassa tekevät ? Yksi taivainen päivä voisi kulkea vaikka näin:

Avaruuden asukkailla pilvien päällä puuhaa ja tehtävää riittää. Kaukoputki valtavan kokoinen täytyy kuntoon laittaa. Nupit ja laitteet pitää säätää oikein, öljytä, kiillottaa ja paikoilleen asettaa. On aika kutsua ekspertti luokse ja pyytää tätä taivasta tutkimaan. Yrittävät oppia taivaasta uutta, kaukoputki erittäin tehokas on ja sitä vain yksi osaa käyttää.

Tämä suuntaa putkea eri suuntiin, katselee tarkkaan, muistiinpanoja tarkkoja tekee. Putkea voi zoomata näkemään lähemmäs tai kauas, aina taivaan ääriin saakka. Se, mitä kaukoputken avulla taivaasta etsii, on salaisuus oma, eivätkä halua sitä paljastaa muille.

Pinotaan, punotaan, asetellaan parempaan asentoon, energioita erilaisia yhteen kootaan ja sitten taasen erotellaan. Viestejä lähetetään ja vastaanotetaan, sekä lähempää että kaukaa. Matkalle lähdetään, matkoilta kotiin saavutaan. Energialinjoja ristiin rastiin menee, niitä vähän siirrellään, toisiin paikkoihin asetellaan. Auringosta energiaa uutta ammennetaan, aina kauniisti toisista ajatellaan.

Iloa, onnea, rakkautta veljien ja sisarten, rakkaus kaikkialla, puheensorinaa siellä täällä. Viestintää hiljaista ja äänetöntä myöskin, välillä kaikki pysähtyy paikoilleen.

Universumi jatkuvasti muuttuu, tekeminen ei lopu milloinkaan. Tekninen osasto uusia laitteita keksii, kaukoputkeen uusia juttuja, viestimiä kaikenlaisia, tekeminen ei lopu milloinkaan.

Tämä on tavallinen päivä avaruuden yhteisön, yhteisön, joka itseään ”Uudeksi tuuleksi” kutsuu.

Perhonen keltainen häipynyt jo kauas, en näe sen siipiä keltaisia enää ollenkaan. Viestin kuitenkin tältä saan, että kohta pääsemässä jo perille, maahan oranssinväriseen ja keltaiseen.