IMG_0579.jpg

Tiukukellot taivaassa vienosti soi. Tiukuja ja kulkusia soittaa enkelit sekä henget taivaan. Miksi tiukuja soittavat ja mukanaan kuljettavat ?

Yö on aamuun vaihtumassa, ihmiset pikkuhiljaa kahvinsa panee kiehumaan. Jotakin erikoista tänä aamuna meneillään, ajattelee moni ihminen. Taivaanhenget laskeutuneet luokse ihmisten. ”Herätys, herätys, pieni ihminen”, sanoo tiukunen.

Nyt on oikea aika kääntää katse taivaaseen, sillä aika ajoin kilisee kutsu kellojen. Nyt on tilaisuus astua uuteen maailmaan, jota Universumiksi kutsutaan. Emme enää vaivu maan syleilyyn, vaan annamme huomion kiinnittyä ylös taivaaseen. Ihmeet avaruuden tutuiksi tulee, elämää rakkaus ja hyvyys eteenpäin vie.

Aika ajoin taivaan henget ja enkelit kerääntyvät kutsumaan heitä, jotka ovat rukoilleet Taivaan Isää, jott’ tämä heidän elämäänsä ohjausta antais, siunais sielut ja vapaaksi päästäis. 

Heips, taivas luokses tulee, kunhan vain kuulet tiu’un äänen ja vastaat siihen ”hei” ja käännät katseesi taivaaseen. Jos et kuullut tiu’un ääntä ja kaipaat luokse Taivaan Isän, sano ”hei” ja taivas silti luoksesi saapuu.

Tämä tänään tapahtuu, aamulla puoli kymmenen. Kultainen pilvivaippa peittää taivaan ja tiu’ut ja kulkuset kauniisti soi. Tämä on tärkeä päivä, päivä joka muuttaa elämän jokaisen; taivas on tullut luokse sun, silmäsi säkenöivät energiaa, voit suunnata ne suoraan taivaaseen. Et ole enää yksin joukossa ihmisten, vaan kuljet kanssa ystävien, joita maassa ja taivaassa riittää; joukko rakkauden, joukko iloinen ja kultainen ja tiu’ut ja kulkuset soi ja soi.