IMG_20170408_0019.jpg

Avaan jokaisen aamun meditaatiohetkellä. Päästän sieluni ilmoille, tapaan taivaan ystäviä, enkeleitä pieniä, avaruuden asukkaita. Mieleni virkistyy, aistini herkistyy. Päästän värikkäät energiat ilmoille ja suuntaan niitä eri suuntiin. Annan energioiden vapaasti mennä sinne, minne ne haluavat, sillä taivas kaikista parhaiten tietää, miten asioiden olla pitää. En voi itse arkitajunnassani tietää, mikä parasta kulloinkin on, ja siksi annan sielulleni vapauden toimia kuin taivaan lintunen.

Ei kannata mitään tiettyä asiaa taivaalta pyytää, sillä arkitietoisuus on rajallinen eikä ymmärrä kokonaisuuksia suurempia. Riittää kun enkeleiltä pyytää, että asiat menisivät oikein päin. Tällöin elämään saa onnea ja iloa ja voi ehkä välttyä joltakin sattumukselta ikävältä. Kaikki lopulta hyvin menee, kun vain pyytää, että asiat menisivät hyvin päin !

Taivaasta käsin avaruuden asukkaat näkevät kokonaisuudet suuret, mutta salaisuudet eivät aina maan ihmisille avaudu ja hyvä näin. Antakaamme sielumme taivaan enkeleiden välikappaleeksi, niin kultaiset säteet pääsevät vapaasti lentämään ja laskeutuvat juuri sinne, missä sitä eniten tarvitaan. Riittää kun sydämessään tuntee, että asiat loksahtavat oikeinpäin. Rakkauden Jumala on läsnä ja viisaana istuu päällä valkoisen hattarapilven!

Päästä sielusi vapaaksi ja tunne rakkauden raikkaat tuulet, säteet auringon ja sydämen lämpöisen. Universumi ei jätä yksin pieniä lapsiansa ja voit hyvin luottaa siihen, että hyvä tahtosi taikoo puhdasta kultaa; ihanat enkelit laskeutuvat luokse pienen ystävän, joka istuu kalliolla yksinään rannalla lainehtivan vihreän meren.