Kukat.jpg

Kukkia keltaisia anna ystävällesi, mutt’ osta välillä kukkia myös itsellesi. Ole itsellesi hellä ja hyvä, pidä itsestäsi hyvää huolta. Kun itsellesi kauniita asioita teet, niin myös toisille rakkautta pystyt antamaan.

Muista lepo jälkeen päivän riennon; käsi kädessä yö ja päivä, kuu ja aurinko paikkaansa vaihtaa, sade jälkeen auringon.

Anna itsellesi anteeksi, sillä siten voit myös toisille anteeksi antaa. On vaikeaa toista rakastaa, jos itseänsä vain kurittaa. Miksi et itsellesi olisi hellä, sillä kehosi on temppeli henkien viisaiden ja sielusi Jumalan rakkaudesta tullut ?

Hei, tanssi hetki tahdissa kauneimman musiikin, anna kehosi liikkua rytmissä ihanimman musiikin ja tunne, kuinka sielusi nousee taivaaseen ja kehosi kauniiksi ja terveeksi tulee. Anna musiikin viedä sinut mennessään, ota lasi raikasta vettä, anna sielusi lentää taivaan tuuliin, kyllä se sieltä taas takaisin palaa!

Ole onnellinen hetkistä pienistä, ota käteesi pieni kukka, ihme pieni Taivaan Isän; lähetä rukouksesi taivaaseen ja odota hetki, niin vastauksen kuulet.

Eikö elämä voikin olla ihanaa, kunhan vain muistaa itseänsä rakastaa, kuten ystäviä taivaan ja maan ! Universumin kultaiset säteet seppeleen hiuksiisi tekee, perhonen kultainen siipensä sulkee ja istuu päälle seppeleen. Eikö elämä  voikin olla ihanaa, kun silmänsä osaa avata ja sulkea?

Kuiskauksesi hellä kuuluu taivaassa ja enkeli ihanainen sulle vastaa.

Rakas, rakas…