Vaistokello%20blogiin.jpg

Toimiiko vaistokello auringon säteillä vaiko säteillä Universumin ? Sama se, se silti toimii eikä petä käyttäjäänsä milloinkaan. Se tarkempi kello on kuin mikään heiluri tämän maan. Muuttolintusilla sellainen aina on.

Maalliset kellot jähmeitä on, mutt’ vaistokello joustava on ja mukautuu aina olosuhteisiin oleviin. Se aina oikeaa aikaa näyttää ja pitää planeetat radoillansa, auringonsäteiden jatkaessa kulkuaan, tuulenvire oikeasta suunnasta puhaltaa, katse juuri sinne päin, minne aurinkokello osoittaa. Aurinkokello rinnalla vaistokellon, ei petä seuraajaansa milloinkaan; se elää mukaan tilanteen, muistaa menneet, näkee tulevan, paikantaa kohteet jo ennen kuin mitään huomaatkaan.

Hei, elämä on liikkeessä, mikään ei pysy paikallaan ja sen vuoksi kannattaa luottaa vaistoon, oli se sitten hiljainen taikka sellainen; vienolla äänellä sen kulkuset viestejänsä soittaa, korva herkkä sen taivaalla kuulee, nuolet, kartat ja laitteet, vaistonvarassa voi matkaansa jatkaa.

Hei, me aina oikeaan aikaan paikalla oomme. Sisäinen tiuku ilmoilla soi ja sen äänen me riemulla nappaamme ilmasta, puramme koodit ja viestit, mittaamme suunnat ja juuri oikeaan aikaan perillä oomme !