IMG_6507.jpg

Enkeli istuu vierelläsi, lempeästi katsoo sinua silmiin. Et ehkä häntä huomata voi, mutt’ silti hän vierelläsi on. Enkeli välillä kuskaa sinulle neuvon, ohjaa elämässä maan. Ei koskaan hän vaadi, mutt’ auttaa sinua ymmärtämään, mikä tärkeää ja oikein on.

Kun olet hetkessä hiljaisessa, rauhoittunut mielesi on, saatat tuntea lämpimän kosketuksen hellän, tunne herkkä, helpottunut, valtaa sisimpäs. Silloin ehkä ymmärrät, et suojelusenkelisi rakkain se siinä on. Ei ole hän jättänyt sinua koskaan, vaikka hän tuntematon sinulle entuudestaan ois.

Välillä nousee enkeli taivaan korkeuksiin, katselee ylhäältä käsin tänne maailmaan. Näkee kokonaisuudet suuremmat, ymmärtää, mistä oikeastaan kyse on. Sitten palaa takaisin luokse ihmisen, jolle turvaa, lohtua, rakkautta antaa, ihmisel’ jonka suojelusenkeli tämä on.

Vaikka et suojelusenkeliäsi näkisi, on hän aina vierelläsi. Niin kärsivällinen ja hellä, mutt’ silti sillä on silmät viisaat, joilla valppaasti ympärilleen katselee. Voit huoleti hänelle murheesi ja huolesi kertoa ja vaikket’ enkelille kertoisikaan, tietää enkelisi murheesi nuo ja kaiken hän tekee, jott’ sinulla maan päällä paremmin mennä vois.

Enkeli pieni, rakkaudessaan niin suuri.

Kuuntele hiljaisuutta, kuuntele sisintäs, sillä sieltä löytyy yhteys enkeliin suloiseen, joka sinun oma suojelusenkelisi on.