IMG_5835.jpg

Välillä yksin kotona tai ulkona oon. Yksinäisyyttä en tunne kuitenkaan sillä, vaikka yksin oisin, en ole sitä kuitenkaan. Voin tehdä mukavia asioita, askaria monia. Mielikuvitukseni on liikkeellä aina vaan, supattelen juttuja hassuja korviin enkelien, jotka vierelläin aina on. Luonnonhenget läsnä ovat, taivaiset kulkijat iloisesti vilkuttavat ohitseni mennessään.

Kaikkea ei tarvitse maallisin silmin nähdä, sillä henkiolennot usein piilossa katseilta pysyy, mutt’ kun virität sielusi sopivaan taajuuteen, avautuu maailma moninainen eteesi sun. Se värikästä, lempeydentäyteistä on! Rakkaus on tuhansina palasina päällä pilvien ja sitä riittää runsain mitoin jokaisell’. Tämä on matka luokse Universumin ihmeiden, luokse tähtien, planeettojen ja pyörivien galaksien.

Kauneimmat avaruusmaisemat luoksesi saapuu, ne kuiskuttaa sieluusi hiljaa, ett’ ”lähdetkö mukaan ?”.

Matka taivainen ei lopu milloinkaan ja lupaan, ettet kyllästyä voi siihen ollenkaan. Se muuttuu kauniimmaksi aina vaan. Se kietoo lempeät kätensä kevyesti harteilles, ohjaa sinut paikkoihin uusiin, taianomaiseksi kaikki hetkessä muuttuu.

Ole iloinen, kun siihen aihetta on. Pienet hetket elämääsi suuresti muuttaa, hetket kauneimmat sinut kauniiksi saa. Nauti hetkistä noista, sillä elämän ei tylsää tarvitse olla. Jokaisella on lupa päästä Universumin kepeitä polkuja kulkemaan; nämä polut ohjaavat sinut luokse viisaan ja ikivanhan Taivaan Isän, joka sinua jo tuossa kiven päällä istuskellen odottaa.