IMG_0505.jpg

Itsensä löytäminen voi joskus olla vaikeaa. Katsella ympärille ja ihmetellä, mihin samanlaisten joukkoon kuulua vois. Kysyä muilta ”onko hyvä näin?” ja laittaa housut toisinpäin. No, elämäänsä voi toisellakin tapaa elää, kunhan vaan vetää henkeä syvään ja antaa itselle hieman aikaa omaa. Mieti hetki mistä pidät, mikä saa sinut innostumaan, mikä saa sielun kauniiseen kukkaan puhkeamaan ?

Jokaiselle oma tyyli ja tapa elää löytyy, kunhan vaan itseänsä hieman rakastaa. Tehdä juttuja omia ja tuntea, kuinka itsensä löytää yhä uudelleen. Uudet tuulet taivaalta puhaltaa, kunhan vain päänsä vasten tuulta saa kääntymään; välillä myötätuuleen voi taivaltaa, sitten taasen vastatuuli jo ihanasti kasvoille tuivertaa.

Elämä on ihanaa, kunhan itseään voi hieman rakastaa ! Mitä väliä sillä, miten muut elämäänsä elää, kun olet oman polun löytänyt etkä piittaa muiden aatoksista tuumaakaan. Ole itsellesi hyvä ja hellä, anna lentosuukko poskelle vastaantulijan. Hymyilen salaa itsekseni, sillä niin iloinen oon !

Tehdä omia juttuja hieman kummia, muistaen vain, että jokaiselle pitää tilaa antaa, olla hyvä toiselle ja kolmannelle. Emme tee pahaa kellekään ja muistamme, että omaa tietä koukeroista pitää kulkea !

Voi, kuinka kaunis onkaan luonto tänään ! Näen kaiken niin kauniina, väriloisto kirpaisee villisti sieluani, olen tänään niin onnellinen !

Puen päälleni kukallisen kesämekon, vaikka ulkona kosteaa ja kylmää on. Viis muista, sillä rakastan heitä silti, vaikka mitä tahansa päälle puen.

Tänään hauskoja juttuja teen, ajattelen vähän hullusti ja nautin, nautin niin paljon elämästäni, että kultakimpaleen tahdon jakaa kanssa tuntemattoman. Tervehdin nauraen vastaantulijaa ja saan palkaksi kiitoksen !

Omaa tietäni ilolla kuljen, nappaan käteeni tienposkesta leskenlehden, sovitan sen korvaani heilumaan ja vihellän tuulen kanssa kilpaa ja se minulle vastaa.

Jees, tää on elämää aitoa ja oikeaa, olla just sellainen kun sattuu olemaan ! Jatkan matkaani eteenpäin vaan ja heitän tervehdykseni ilmaan ja suuntaan sen kohti taivaanrantaa, joka kultaisena väreilee päällä tyrskyävän meren.