IMG_4420%20blogiin.jpg

Universumin aurinko kirkkaana paistaa. Valo taivainen valaisee tonttujen maan, joka taivaassa sijaitsee. Pienet tontut somissa kylissänsä puuhailee, keskenänsä asioitansa hoitelee. Metsätontut, saunatontut, puutarhatontut ja muut sulassa sovussa keskenään elelee. Ne eivät piittaa laisinkaan, mitä valtakuntansa ulkopuolella tapahtuu. Rauha ja hiljainen elämänmeno kaikkialla vallitsee.

Tontut pieniä ovat, taapertavat ympäriinsä, jotakin tärkeää välillä käsissänsä kantelee. Aivan tavallisia askareita tekevät, tulisijaan tulen laittavat.

Mutta kas, tontut ovat mestareita tietämään, mitä tähtien ja planeettojen, galaksien maailmassa tapahtuu. He tuntevat kaiken tämän luonnostaan. He eivät kiikareita, lippuja tai lappuja tarvitse, kaikki tieto tallennettu on heihin siten, että tietävät tuon kaiken itsestään.

Miten ja minne, mihinkin aikaan pitää kylvää kukkien siemenet, milloin säteet auringon taikka Universumin parhaiten lämmittää, milloin täysikuu parhaiten valaisee. He kaiken tuon tietävät, mutta eivät siitä kerro kellekään.

Nyt luulen, että kirjoittamiseni tähän jää, sillä olen jo melkein saanut kaiken tärkeän tähän blogiini kirjoittaa. Toivotan kaikille lukijoille lämpöistä mieltä ja rauhaa päälle maan ! Jos jotakin kirjoitettavaa vielä keksin, laitan sen tulemaan..

Aurinko saa pyöriä omalla tahdillaan, tähdet, planeetat ja galaksit saavat kulkea omia ratojaan. Vuodenajat saavat vaihtua hiljalleen, yö saa vaihtua päiväksi ja päivä vaihtua jälleen yöksi. On hyvä näin. Kaikki tapahtuu hiljalleen, maailma on omalla paikallaan !