IMG_0240.jpg

Kultainen energiapyörre pyörii avaruudessa valkeassa. Vihreää hohtava pilvi lipuu tämän eteen. Vaaleanpunainen taianomainen kaasupilvi hiipii alle vihreän, kun taas kultaa pyörii vieressä sen. Vaaleansinistä vasemmalla. Oranssia kaukana ylhäällä, kuin appelsiini olisi värinsä antanut lainaksi ? Kultaa, vihreää, vaaleansinistä, appelsiiniä.

Valkea avaruus, väriloisto mitä kaunein sen !

Energiat mitä moninaisimmat. Revontulimaista taikaa, väreilevää energiaa, kauniisti loistavaa energiaa, pyörteitä, viuhkoja, putkimaisia energialiuskoja, jotka antavat energialle vauhtia ikään kuin liukumäki lasten.

Hiljaista, kaikki on paikallaan. Mikään ei liiku, mikään ei värähdä. Ei kuulu hiiskaustakaan.

Hyst, hiljaisuus !

Pientä ritinää, ikään kuin jää ratisisi joen päällä. Räiskettä kuin tähtisadettikujen. Tuulen viima vinkuu korvissa sen verran, että sen juuri ja juuri voi kuulla. Kuplat poksahtelevat. Kulkuset kilisevät. Triangeli enkelin soi! 

Hymähtelyä, tyytyväistä myhäilyä. Hyräilyä, enkeleiden laulua.

Naurua sydämellistä, kikatusta, ilon hihkaisuja! Naurua kuuluu vasemmalta. Nauru vastaa Universumin toiselta puolelta, oikealta.  

Sadepisarat ropisevat.

Kirkas hopeinen valo häikäisee silmiä. Laitan silmäni hetkeksi kiinni. Tunnen kirkkaan valon suljettujen silmieni läpi. Värejä kauniita, niin kauniita!   

Tuulee. Avaruuden lempeä tuuli.