Syda%CC%88met%20blogiin.jpg

Nykypäivinä meille melkein kaikki valmiina annetaan. Opetellaan kirjoista, katsotaan kuvista, kuunnellaan viisaampia ja toistetaan. Mitä, jos omistaisimme yhden päivän itsellemme, kokeilisimme, mitä itse aikaan saamme, jotakin aivan omaa, sellaista, mitä kukaan muu ei ole koskaan tehnyt !

Otetaan vaikka tyhjä paperi ja loihditaan siihen taideteos. Ei ole väliä miltä se muiden mielestä näyttää, riittää kun sen on aivan itse tehnyt ja tietää, ettei kukaan muu ole sellaista koskaan tehnyt. Se saa mielesi ilahtumaan, itsetunnon kohoamaan ja inspiraation kukoistamaan. Vaikka taideteos olisi vain yksi värikäs viiva tyhjällä paperilla, on se sittenkin ainutlaatuinen ja oma !

Jokainen osaa taidetta luoda, on se sitten musiikkia, lauluja, maalaus, kirjoitelmia, runoja tai vaikkapa kirja.  

Mielikuvitukselle on hyvä antaa tilaa, sillä mielikuvitus ja hyvä mieli ohjaa Sinut lähemmäs taivasta, Jumalaa, tähtiä ja kuuta. Pienet enkelit korvaan supattaa, henget ihanaiset mielikuvitukseesi ideoita kuiskuttaa. Saatat nähdä mielessäsi kauniin maiseman, jotakin niin ihmeellistä, ettet voi olla ottamatta paperia ja kynää käteesi ja maalaamatta taideteosta !

Ripusta itse tekemäsi kuva seinälle, voit myöhemmin vaihtaa sen uuteen.

Ole ylpeä itsestäsi, olet aloitteleva taiteilija ! Ilahdu uusista kyvyistäsi, innostu tekemään jotakin uutta !