IMG_3432.jpg

Katso taivaalle. Ajattele siten, että jokaikinen taivaan atomi liikkuu täysin vapaasti, omasta tahdostaan juuri sinne, minne päin onkaan menossa. Vapaus olla ja liikkua !

Vapaudesta on kyse. Sielun vapaudesta !

Kun avaat sielusi silmät meditaatiolle, niin anna sielusi viedä sinut sinne, minne se halajaa. Sielusi ei tarvitse käskyjä sinulta eikä keneltäkään muulta. Sielusi on viisas, täynnä Universaalia tietoa. Sielu tuntee Universumin salat. Ihmisen arkitietoisuuden ei tarvitse yltää sille tasolle, missä sielun Universaali tietoisuus on. Universaali totuus on se, että sielun täydellinen vapaus yhdistää meidät Universumiin, avaruuteen, sen kauneuteen, seesteisyyteen ja totuuteen. Harmonia, vapaus, riemu !

Katso kohti valoa, katso tähtiin. Aurinko, kirkkaus. Universaali, hellä rakkauden kosketus ei vedä magneetin lailla puoleensa, vaan sen jokaikinen säde tuo sieluun kipinän vapaudesta, raikkaista avaruuden tuulista Universumin hellässä huomassa ja tuo sieluumme kauniin, hyvän olon. On vapaus vain olla ja tuntea rakkaus sisimmissään, rauha, seesteisyys ja harmonia. 

Mitä, jos sielumme on täyttänyt suru taikka alakuloisuus ? Maan ihmisinä olemme alttiina erilaisille vastoinkäymisille, vähän pienemmille ja välillä isommillekin. Maaplaneettamme on ainoa paikka koko Universumissa, jossa pahuutta, epäsopua, ristiriitaa on. Avaruudessa, Universumissa sellaista ei tunneta. Aika ajoin tummat energiat peittävät sielumme ja mielemme. Siinä ei ole mitään pahaa. Ihmismieli on rakennettu siten, että on aivan luonnollista reagoida tummilla energioilla suruun, vihaan tai kenties kipuun. On hyvä antaa itselle aikaa kohdata tummia energioita, jos sen aika on. Kun jälleen pieni kirkas energiahippunen välähtää sielussamme, on aika katsoa jälleen kirkkauteen, ylös, kohti kepeämpiä, kirkkaampia värejä. Tuo pieni välähtävä kirkas hippunen on merkki Universumilta sinulle, että nyt on aika kääntää pää kohti valoisampia energioita, kohti aurinkoa, Universumin saloja. Kun sielu palaa tummien vesien jälkeen takaisin Universumin kehtoon, se on jälleen väkevämpi, valoisampi kirkkaudessaan; väkevämpi viisaudessaan.

Yksi tärkeä ohje on kuitenkin hyvä antaa täällä maanpäällistä elämää eläville ihmisille: älä kosta kenellekään, älä milloinkaan ! Se on ainoa ohje ihmiselle täällä maan päällä. Tummat vedet eivät tee pahaa kenellekään, ne kuuluvat elämään. Pyri elämään hyvällä tahdolla, hyvät tarkoitusperät mielessä ja muista, että sielusi on paras tulkki ja opas. Anna sielullesi täysi vapaus, vapaus liikkua Universumin rajattomassa äärettömyydessä, harmoniassa, seesteisyydessä. Rauha, rakkaus, lohtu. Kaikki menee lopulta hyvin ja kauniisti !

Missä on Universumi ? Miten sinne pääsee ? Universumin todellisuus on tietyllä tapaa ilmaistuna rinnakkaistodellisuus meidän maallisen maailmamme rinnalla. Meditaatiossa voi kurkotella tähtiin, kaukaisuuksiin, Universumin tuolle puolen, mutta kas, Universumin voit löytää myös ihan tästä viereltäsi. Kyse on tietoisuuden tasosta. Kun avaamme sielumme ja päästämme sen vilpittömin mielin täysin vapaaksi, se luo välittömästi yhteyden Universumiin ja on yhtä sen kanssa. Näemme kaiken sen kauneuden ja puhtauden, raikkauden tuulet, joita Universumin todellisuus on tulvillaan.  Kaikki se harmonia, tasapaino, seesteisyys on välittömästi ympärillämme. Näemme kaikki mitä kauneimmin väreilevin värein, puhtaat energiat vilvoittavat ympäristön; kaikki avautuu niin kauniisti ja harmonisesti ympärillämme. Tämä on todellisuus, jota nyt elämme, tässä ja nyt. Se on ihan tosi ! Se on ollut siinä ainiaan, mutta pääsemme näkemään sen vain tietynlaisessa tietoisuuden, avoimuuden, vilpittömän tahdon tilassa; sielun täydellisessä vapaudentilassa.

Kun sielu on päästetty raikkaiden Universumin tuulien vietäväksi, täydelliseen vapauden tilaan, voi aloittaa meditaatiohetken. Puhtaat, valkeat, tai vaikkapa värikkäät, sateenkaarenväriset energiat saattavat virrata kauttasi tuonne ylhäälle, pilvien päälle ja sieltä tähtien kautta Universumin horisontin taakse. Saatat tuntea istuvasi galaksin päällä, galaksin hiljalleen pyörähdellen allasi ja suuntaat raikkaita, kepeitä taivaan, auringon energioita ylös, taikka sitten alas, tai vaikkapa moneen eri suuntaan samanaikaisesti. Auringonsäteiden kultaama hentoinen eteeriseltä näyttävä avaruusalus saattaa lipua ohitsesi sinun sielusi tuntien suurta riemua nähdessäsi jotakin niin kaunista, jossa yhdistyy kauniin värinen avaruusmaisema, galaksi, tähdet, aurinko, auringonvalosta säteilevä avaruusalus ? Sielusi kylpee avaruuden eheyttävissä, raikkaissa energioissa, jotka vilvoittavat koko sielusi ja ruumiisi. Avaruusmuisti, tähtimuisti, Universumin muisti on ikuinen !

Toisaalta, voit tuntea sielusi halun päästä kohti tummempia energioita, maan läheisyyteen, paikkaan, joka on hiljainen, salaperäinen, ehkä jopa hieman arveluttavalta tuntuva ? Jos sielusi sinne halajaa, niin anna sille vapaus, sillä sielu tietää, mikä on hyväksi, mikä on Universumille hyväksi. Kun annat sielusi kaartaa läpi tumman energiapilven, sielun sisältämät rakkauden, ikuisuuden kipinät sinkoilevat hiljalleen ympäriinsä saavuttaen ehkäpä pienen pienen tähtisielun, joka surun murtumana, ehkä yksikseen pimeyteen jääneenä saa nyt sen tarvitsemansa, kaipaamansa valon kipinän, jonka voi kätkeä sydämeensä ja jonka avulla matka kohti ikuista valoa voi jälleen jatkua; Universumin hellä syli odottaa !

Kaikki asiat menevät kohdalleen, Universumin harmonian lakien mukaisesti, kunhan vain annat ikiaikaisen, viisaan sielusi lentää vapaana ja johdattaa sinua !