IMG_0501.jpg

Jos olet vaikka sairaana tai allapäin, anna värien tulla luoksesi. Värit kauneimmat verhoaa sielusi ja tunnet lämpimän henkäyksen, tuulahduksen taivaisen, joka yhdistää sielusi paikkaan kauneimpaan, jota Universumiksi kutsutaan.

Kultainen, keltainen, valkoinen, ehkä sininen, vihreä taikka turkoosi. Anna värien itseäsi helliä, anna sielun puhdistua ja eheäksi tulla. Värit kauneimmat osaa enkelit taivaan juuri sinun parhaaksesi valita. Jos tarvitset piilopaikkaa hämyistä, saattaa väri tumma luoksesi tulla. Sieltä jälleen palaat väreihin revontulien ja tunnet Lapin taikaa sisimmässäsi!

Kohta jo aurinko nousee ja voit kesäisen sateen jälkeen väreissä sateenkaaren toipua. Ota käteesi säde kultainen, anna sen maalautua violettiin, kas, juuri oikeat värit luoksesi saapuu; riittää kun taivaaseen kerrot, ett’ sallit sen sinua auttaa ja kas, enkelit ihanaiset sinulle lohtua antaa.

Taivaiset värit mitä ihanimmat on, riittää kun katselet kesäistä puutarhaa ja kerrot sen vielä kymmenen potenssiin neljällä ! Hei, elämä ihanaa on !