IMG_3395.jpg

Jos haluat lähteä avaruuteen vaeltamaan, niin voit ottaa mukaan taivaisen kompassin, pitkän avaruuskaukoputken, hyvälaatuisen kameran sekä radion. Ota käteesi kompassi, suuntaa se niin, että lähdet suoraan pohjoiseen. Kun taivaisen kompassin käyttöön otat, leviää maailmankaikkeuden kartta eteesi sun, aseta kompassi kartan päälle ja siis, suuntaa karttapohjoiseen. Etene suoraan edessäsi olevaan planeettaan, jonka nimi salaiseksi jää. Nyt voit itse valita reitin oman ja lähteä avaruuteen vaeltamaan.

Kaukoputkella voit kaukaisuuteen nähdä ja valita kohteesi seuraavan. Kun matkallasi avaruudessa kuljet, voit milloin tahansa pysähtyä maisemaa ihmettelemään, ottaa kuvan tai kaksi, kuunnella avaruusradiolla avaruuden kohinaa. Jos hyvin käy, kuulet myös avaruuden asukkaiden keskinäistä viestintää sekä musiikkia enkelten.

Jos kameralla kuvia otat, voit kohteen kaukaisen kameran zuumaus-toiminnolla lähemmäksi tuoda, sen verran kun itse haluttaa. Galakseja, tähtisumuja, värejä erilaisia, planeettoja kauneimpia, tähtiä tuikkivia matkallasi nähdä saat. Universumin aurinko jostain puolen taipaleesi kirkastaa.

Voit edetä huoleti haluamaasi suuntaan, miten kauan tahansa vaeltaa. Ei kylmä, nälkä tuu, kun taianomaisessa avaruudessa aikaa viettää saa.

Kun kotiisi haluat palata, ei eksyäkään mitenkään voi. Kompassin taskusta esiin otat, se suunnan takaisin kotiisi näyttää. Seuraat vain kompassin nuolta ja hetken päästä maaplaneetta jo edessäsi sinisenä siintää. Kamerassa hienoimmat kuvat on ja kotitietokoneelle voit ne tallettaa. Tosin avaruudessa voi ilman välineitäkin matkustaa.

Matkasi kaukainen mieleesi ikuisesti jää, se on salaisuus kahdenkeskinen sinun sekä Universumin kauneimman.