Taivasparannusta.jpg

Kun intuitiivista taivasparantamista alkaa harjoittaa, voisi kuvitella, että oma sielu vain taivaaseen nostetaan ja ryhdytään kohdistamaan parantavia auringonsäteitä hoidettavaan. Mutta ei siten kuitenkaan.

Kun kultaisia auringonsäteitä alkaa kohdistaa hoidettavaan, niin avautuu taivainen maailma aivan uusi, joka mitä erilaisimpia energioita on tulvillaan. Hoidettavan keho alkaa erilaisia värejä hohtaa ja väreistä voi tuntea ja päätellä, missä päin kehoa vaiva on. Mutta tämä ei riitä vielä alkuunkaan.

Avaruuden ja maan energiat alkavat toisiinsa kietoutua, kepeät parantavat taivaiset energiat yhtyvät maan raskaampien energioiden kanssa, syntyy energiavirtoja ja suihkuja tarvittaviin suuntiin, mutt’ joskus niiden kulkua estää tukos jos toinenkin. Kutsun näitä tukoksia energiamaailman pinteiksi, jotka on syytä selvittää.

Ei tuosta hommasta voi selvitä tunnilla tai kahdella, menee päivä ja yö, joskus viikko ja toinenkin, kunnes tukokset on hoidettu. Tällöin energiat lähtevät paineella purkautumaan, ikään kuin painekattilan kantta raottaisi, ja uudet väylät tähtimaailmaan syntyy, kun sielu pääsee jälleen vapaasti kulkemaan.

Kun energiat pääsevät jälleen vapaasti kulkemaan, on sielulla monesti kiire avaruuteen tekemättömiä töitä tekemään. Riemu ja ilo yhtyy tehtävään tärkeään, jonka pääsee nyt vaivatta suorittamaan !

Jos hoidettava polveansa valittaa ja pyytää auttamaan, niin taivasparantaja ei ryhdy pelkästään polvea hoitamaan, vaan pyytää taivaalta, apureilta nokkelilta, viisailta tietäjiltä, ett’ nämä parannusta toisivat hoidettavaan ja antaisivat tälle elämän uuden ja rakkaan, jolloin mikään ei enää häntä vaivais.

Jos polvi ei kuntoon tule, voi ehkä palkinnoksi jotakin muuta hyvää saada: vaikka sattumuksen iloisen, kumpuaa mieleen ajatukset uudet tai elämä hyväksi jollakin toisella tavalla kääntyy. Avaruuden apurit, enkelit ja muut ovat tilanteiden tasalla ja näkevät selkeästi kokonaisuudet suuret, kuulevat kohteensa toiveet ja suuntaavat kultaista energiaa juuri oikeaan paikkaan.

Elämä on kokonaisuus suuri ja kipeä polvi piina aika pieni, taikka suuri. Taivaan apurit ihmisen hädän ja surun tuntevat ja loihtivat apua juuri siihen paikkaan, joka kokonaisuuden kannalta parhaimman avun tuo.

Annetaan enkeleille vapaus oma, ei kannata määrätä heitä mitään tiettyä asiaa tekemään, vaan voi kuiskata taivaaseen heille rukouksen, jott’ nämä kärsivälle apua taivaasta antais ja elämä tälle jälleen hyväksi muuttuis.

On hyvä olla nöyrä, mutt’ iloinen välikappale vain, joka pyytää taivasta kärsivää auttamaan ja auringon jälleen maanpäälle paistamaan!

***

Huomiona kerron, etten tällä hetkellä tee intuitiivista kaukoparannusta.