IMG_6504.jpg

Suuntaa katseesi eteen, ylös tai paikkaan, joka kauniilta näyttää. Mieti pientä hopeista palloa, jonka läpi helposti nähdä voit. Tämä pallo avaa reitin avaruuteen kauneimpaan, nostaa sielusi lentoon paikkoihin hennon vaaleanpunaisiin ja sinisiin. Hopeinen pallo sinua taivaalla mukanaan lennättää ja samalla voit nähdä planeetan, toisenkin, usvapilvet hohtavat ja värikkäät. Galaksin vihreän ylle paikoilleen voit jäädä, istua hetkeksi aloilleen ja antaa kaiken muun taakse jäädä. Jossakin alhaalla maapallomme sinisenä hohtaa, mutt’ se myöskin unholaan jää.

Avaruuden tuuli hiuksiasi heilauttaa; planeetat eivät paikoillaan lepää, liikettä, värinää, mutt’ kuitenkin kaikki niin levollisen rauhaisaa on.

Sulje silmäsi ja anna Universumin auringon kasvoillesi paistaa. Raikas avaruuden ilma helppoa on hengittää. Kultainen valo niin pehmeä ja hellä, ympäröi sinut ja tuudittaa turvalliseen tilaan, missä mikään paha sinua koskettaa ei voi. Universumin kauneimmat henget, enkelit ihanat sinusta huolta pitää, kuiskivat korvaasi rakkauden viestin, viestin kaukaisesta paikasta avaruuden, sieltä, missä kaikilla hyvä on.

Aurinko eri suunnista kirkkaasti paistaa, taivaan linnut visertäen laulaa. Tämä on hetki sinulle oma, jonka luonut on Taivaan Isä.