IMG_5714.jpg

Miettikäämme yhdessä hetkeä meditaation. Kun tuo hetki ohi on, niin vaihdamme kokemuksia kauneimpia. Viisi kertoo nähneensä kauniin kuun taivaalla kera enkelin ihanan. Kuudes kertoo nähneensä kukan usvaisen kesäniityn. Seitsemäs kertoo nähneensä parven valkoisia lintusia untuvaisia. Kahdeksas kertoo nähneensä nuo kaikki!

Mikä on totuus hetkestä tuosta? Onko totuus se, jonka samaisen näkivät kaikki nuo viisi? Onko totuus kenties se, jonka mukaan yksi näki nuo kaikki? Ei, totuus piilee moninaisuudessa avaruuden. Kaikki taivaan kokemukset yhtä tosia ovat kaikki! Tunne erilaisuudesta ei ole asia huono. Meitä sielun matkalaisia on joukko suuri. 

Erilaisuuden moninaisuus on asia kaunis. Aivan yhtä kaunista on samanlaisuus, jos se perustuu vapauteen sielun. Olkaamme rohkeasti sitä, mitä olemme. Olkaamme ylpeitä omista kokemuksistamme, sillä kokemus jokainen on yhtä rakas, yhtä kaunis! Avaruus on ihmeitä täynnä. Avaruudessa piilee moninaisuus, erilaisuus, joka yhtyy kauniiksi taivaan musiikiksi, musiikiksi Universumin. Soittimia taivaan olemme jokainen, ihan jokainen!

Erilaisuus tai samanlaisuus ei ole itseisarvo ollenkaan. Kyse on vapaudesta sielun, vapaudesta toteuttaa kauneinta lauluaan! Mietitäänpä vaikka kauneinta musiikkia maailman. Soitin jos toinenkin, ovat yhtä rakkaita, tärkeitä, kannalta kappaleen lopputuloksen. Universumi on luonut kauneimmat laulunsa ja johtaa sitä hellällä kädellään. Kokonaisuus, harmonia, heleät soinnit, pehmeimmät sävyt, aallot Universumin, puhaltavat tuulet; me kaikki olemme soittimia kauneimpia! Miksi olla erilainen, miksi olla samanlainen? Olkaamme juuri sellaisia kuin satumme olemaan! Antakaamme sieluillemme vapaus, vapaus lentää, vapaus tulla ja mennä. Sielu kuulee Universumin rytmit, tuudittaa hetket meditaation säveliin kauneimpiin, säveliin Universumin.

Erilaisuus, samanlaisuus, moninaisuus Universumin! Kaunein laulu enkelten, laulu rakkaimpain, laulu Universumin! Hellä, pehmeä, rytmikäs, vapaa. Kokonaisuus moninainen yhdessä luo sävelet laulun Universumin.  

Universumi on kuin palapeli kauneimman taivaan. Kuva, joka pala palalta muodostuu kokonaisuudeksi, salaisuudeksi, joka hiljalleen avautuu.

Olkaamme mukana jokainen; Sinä ja minä!