IMG_2177.jpg

Levitä siivet joutsenen ja anna ilmavirran kantaa. Tuulet raikkaat avaruuden suuntaa oikeaa antaa. Lennä lailla joutsenen valkoisen läpi pilvien, ohi vuorien niin korkeiden. Etsi hyvää sieltä, etsi hyvää täältä. Nouki siemen hyvyyden paikasta salaisen, nouki toinen siemen rannalta järven hopeisen. Lennä mukana sielun niin puhtaan kuin sulat suuret siivissä joutsenen valkoisen.

Anna sielusi johdattaa siipiä suuria. Etsi paikasta salaisen, nouki siemen hyvyyden ja laita se alle siiven valkoisen. Anna avaruuden tuulen johdattaa luo siemenen niin puhtaan, kuin taivaan viljapellolta vastikään poimittu ois.

Kas, lintu sininen on rakentanut pesän taivaaseen. Untuvaiset palloset, pienet linnunpoikaset, vieri vieressä huojuvat. Anna siemenet hyvyyden poikasille palleroisille, untuvaisille lintusille. Lintuset pienet tähtisilmät kiitollisna katsovat, kun siemenet lasket pesään pehmeään.  

Lintu sininen, hopeasulkainen, päästää poikasensa lentoon. Katsoo silmiin untuvaisten kun lähtevät nuo lentoon.  Sanoo ”nouki siemen hyvyyden ja laita se siiven alle sinisen”.

Poikaset untuvaiset lentävät läpi pilvien, ohi vuorien niin korkeiden. Etsivät hyvää sieltä, etsivät hyvää täältä. Noukkivat siemeniä hyvyyden ja piiloon alle siipien ne laittaa.

Kas, pesässä tuoreessa untuvainen pallonen, pieni linnunpoikanen kasvaa ja lähtee lentoon. Noukkii sieltä, noukkii täältä. Lentää siivillä sinisillä taivaalla kultaisella, hyvyyden siemenet päästää lentoon.

Taivaan viljapelto kaunein kasvaa suojassa enkelten, kun pieni lintunen, sinisiipinen, noukkii siemenen kultaisen.