IMG_0587%20blogiin.jpg

Kaunis kuin vaaleanpunainen lumpeenkukka nousee kasvi esiin maasta muhevasta, kasvaa kohti taivaita ja nupusta aukeaa kaunis kukka, kukka kuin lumpeenkukka.

Kukka taivaan kaunis levittyy päälle maan, terälehdillänsä kurkottaa aurinkoon, varsi kasvaa pituutta aina vaan ja lopulta kukka katoaa kaukaisuuteen, kun sitä ei enää pysty näkemään päältä maan.

Mikä ihmeen kukka tuo valtavansuuri lumpeenkukka, joka kasvaa maassa multavassa eikä suinkaan järven vedes ?

Kukan lehdet hieman varjostaa kulkijaa ja tuoksu huumaava on levinnyt paikkaan jokaiseen. Mikä ihmeen kukka ?

Kas, kun lähtee hieman asiaa tarkistamaan, voi huomata pienten ruusunpunaisten enkelien hyppivän kukan terälehdiltä toiselle, enkelit pienimmät toisiansa takaa ajaa, kas, hippaleikit taivaassakin tunnetaan.

Kukka kaunein kastepisaroita terälehdissä sen, on yhteys maan ja taivaan enkelien. Sitä ei ihmismieli nähdä saa, ellei usko Jumalaan. Siinä se vahvana seisoo, kukka yhdistää taivaan ja maan, tuoksu hurmaava nostaa sielut uusiin taajuuksiin, ja kas, enkelit ohjaa sielut edelleen taivaisiin.

Universumin auringon säteet hellänä paistavat kukkaan ja kukka ohjaa ne varttansa pitkin päälle maan. Maan energiat nousevat vartta pitkin ja lopulta enkelit kukasta ohjaa ne taivaisiin.

Kasvi on vahva ja väkevä, mutta myöskin hurmaava ja hellä. Se rakastaa enkeleitä, nuppusia, ja kun enkelit nuuhkivat tuoksua kukan, he tietävät että tämä on heidän koti.

Jumala viisaudellansa kukkaa kastelee, heilauttaa välillä kukan vartta vahvaa ja antaa sen sitten asettua paikoilleen. Avaruuden tuuli välillä kukkaa heilauttaa ja enkelit lentävät ilmaan, mutta palaavat jälleen tuttuun kukkaan.

Mistä löytyy tällainen kukka, mistä ihmeestä sen löytäisin ?