IMG_4417.jpg

Kuppi nurinpäin, kuppi oikeinpäin. Vesilasi raikasta lähdevettä puolillaan. Puolitäysi vaiko puolityhjä? Uit järvessä keskellä kauneinta kesää. Raikas kesätuuli kasvoillesi puhaltaa. Sukellatko hetkeksi tummaan veteen vaiko suuntaatko rannalle ja nouset askel askeleelta kohti kauneinta päivää ?

Vaa’ankieliasemassa voi aivan itse joskus päättää. Aikaa voi keskellä risteyksen viettää hetkisen. Mutt’ kohta on jo aika päättää, tehdä valinta viimeinen.

Vaa’ankieliasema ei ole hetki jatkuva, joten mieti tarkkaan, tunnustele sydäntäsi rinnassa, mitä sielusi juuri nyt haluaa. Sielusi viisaasti sinua ohjaa, enkelit katselee valppaina vierelläs. Päätös viimeinen on se oikea, jos tunnet rauhan rinnassas.

Päätös on kuitenkin aivan oma, kukaan puolestasi ei sitä voi loppuun saattaa. Ole rohkea. Kuuntele sieluasi korvillasi, sillä sielusi on puhdas ja täydellinen, mutta joskus niin kovin hiljainen.

Aurinko taivaalla aina kirkkaasti paistaa, vaikk’ pilvet tummat tai valkoiset hattaransa vieneet eteen säteiden. Olet uimassa järvessä raikkaassa, kirkkaana väreilevä vedenpinta sieluasi koskettaa. Ei hätää laisinkaan.

Sukella hetkeksi tummaan raikkaaseen järven veteen, kuule hiljaisuus taianomainen; tai toisinpäin?